11. huhtikuuta 2011

Kirppisviikonloppu

Rakas äitini tuli käymään koko viikonlopuksi.
Ihanan jälleennäkemisen kunniaksi me pidetään aina kunnon kirppismaratooni.

Mä en ole käynyt täällä Helsingissä oikein muualla, kun viikonloppukirpparellla, mutta hänen kanssa tuli käyty myös kaiken maailman pikkukirppareilla, pelästysarmeijan-kirppareilla,  tuotto työttömille ja  mielisairaille (tai jotain siihen suuntaan) - kirppareilla.

Hyvänen aika, että noissa on sitten tavaraa! Hyvänen aika, että ostin sitten vaikka mitä! (jos joku helsinkiläinen näki hikistä pölynaamaa raahamassa kalusteita sekä isoja muovikasseja  raitiovaunussa ja metrossa, niin se olin sitten mä)

Mutta mun täyttyy ehdottomasti teeskennella, että tollaisia kirppareita ei ole edes olemassa ja mun täyttyy ehdottomasti vierailla noissa vaan silloin pari kerta vuodessa, kun äiti tule käymään, muuten huushollimme alkaa olla kuin mikäkin kuolinpesän kotikirppis.


Hopeinen liitutaulu, johon mä rupean kirjoittelemaan komennuksia lapsille: Siivotka huoneenne! Hamsterin häkki haisee! Likaiset vaatteet kuuluvat pyykikoriin, ei lattialle!  yms..


                                      Lasipurkkeja, jolle ei ole mitään järkevä käyttöä..                     Vanhoja lumoavia valokuvia täysin tuntemattomista ihmisista..                           Vanhoja 30-luvun lehtiä. Noissa on sitten hyviä juttuja!
Yhdessä oli lukijan epätoivoinen kirjoitus hammaslääkäreistä. Että kun he ovat niin mukavuutta rakastavia, eivätkä viitsi sijoittua maalle, jotta maalaisetkin pääsisivät hoitamaan hampaittansa. Kuulemma kakskymppisilläkin on jo mummon suu ja ne joutuvat ikenillä mutustelemaan leivän sydäntä toivoen samalla lottovoittoa jotta sais laitettu tekohampaat.  Kaikki sen takia, ettei hammaslääkärit halua muutta maalle. Voi että!!  Tämä jätti canvas-taulu hakee niin paikkaansa, se ei oikein sovi mihinkään.. nyyh!


Tässä oli muutama ostos. Pari ostosta pitää askarrella vielä mun-tyyliseksi (eli vähintään maalata valkoiseksi). Niistä sitten joskus myöhemmin..


Ainiin! Olkkarissa on pientä päivitystä.
Sain nimittäin ystävältäni lampaantaljan (toivoin kyllä lumenvalkoista, mutta lumenvalkoisia lampaita ei kuulemma ole olemassakaan?! no on varmasti! sitä etsiessään... ).

Ja seinää piristämässä.. mikä muu kun sisustustarra! (toivottavasti meillä vierailee ainoastaan kielitaitoisia ihmisiä! en millään halua, että joku luulis mun seinällä olevan home-varoituksen tai jotain..)


4 kommenttia:

 1. Mielettömiä löytöjä!!!
  Äiti+tytär+kurppikset on vaarallinen yhdistelmä..tullut todistettua..hih. toivottavasti taulu löytää paikkansa..in niin upea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Siinä mielessä on tosiaan hyvä, että äitini käy niin harvoin meillä. :) Taulun laitoin toistaiseksi (kuulosta ehkä oudolta) kylpyhuoneeseen. :))

  VastaaPoista
 3. Taulu sopii varmasti oikein hyvin sinne kylppäriin, voin kuvitella... Riippuu tietty millanen kylppäri on, mutta sopis se ainakin meijän kylppäriin tyyliltään, hih ;)

  VastaaPoista
 4. Pitää joskus räpsiä kuvia kylppäristäkin.. Siinä on tällä hetkellä tosi ruma punainen lattia ja me emme ole keksinyt, mitä sille tekis, koska maalata sitä kuulemma ei saa. Eikä laattojakaan viitsis vuokrakämppään laittaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...